Trening 9.12 og treningsløyper 9.12-13.12

Postet av Stokke IL den 7. Des 2020

Onsdag 9. desember kl 18 blir siste fellestrening før jul for de yngste og ungdommen. Oppmøte på Bokemoa skole kl 18. Det blir utetrening, så møt ferdig skiftet. Husk kompass og lykt. For de yngste blir det mulighet for å bruke svømmehallen etterpå hvis det er ledig kapasitet. 

For ungdommen blir det løype på Holtemyra. Skriv gjerne ut kartet på forhånd. 

Ingen fellestrening for de voksne denne uka heller, men løypene i Holtemyra henger ute hele uka.

Holtemyra.A3.pdf

Holtemyra.B_C3.pdfNisselueløp 2. desember

Postet av Stokke IL den 29. Nov 2020

Egentlig skulle vi hatt grøtløp denne uken og deretter samlet oss rundt julegrøten, men i dagens situasjon må vi finne på en erstatning. Derfor blir det Nisselueløp på treningen onsdag 2. desember kl 18 istedenfor. 

DE YNGSTE/UNGDOMMENE:

Vi oppfordrer de yngste og ungdommen til å møte ferdig skiftet klar for en liten o-løype. Oppmøte ved Tuften barnehage (Arne Garborgs vei 15). Ta med kompass og hodelykt/lommelykt. For de yngste anbefales også bruk av refleksvest på vei til til start.

Og ikke minst - HUSK NISSELUE! Vi lover alle en liten overraskelse underveis i løypa, og det kan du vel ikke gå glipp av?

VOKSNE:

For de voksne er det ingen organisert trening eller felles oppmøte, men vi håper allikevel dere kan få til en treningstur i A- eller B-løypa mens de yngre trener. Det kan jo være inspirerende for ungdommen å se noen flere lys danse gjennom skogen en mørk desemberkveld. Det vil ligge noen kart ved barnehagen på onsdag, men skriv helst ut kartet selv på forhånd. Det blir overraskelse for de voksne også, men skulle det ikke passe å trene på onsdag kveld, så oppfordrer vi til å løpe løypene senere. Posten henger ute fra onsdag til søndag. Og kanskje får du deg en overraskelse allikevel?

Til utskrift:

Løype A: Nisselueløpet.A 1_5000.pdf

Løype B: Nisselueløpet.B 1_5000.pdf

Løype N: Nisselueløpet.1_4000.pdfMidtsommerløp og Camp Stokke 2021

Postet av Stokke IL den 11. Nov 2020

Vi planlegger for Midtsommerløp og Camp Stokke i 2021, nærmere bestemt helgen 18-20. juni. Dessverre ble det verken løp eller camp i 2020, men vi håper på bedre muligheter nå. Hold av helgen!

Her er invitasjonen og på meldingsskjema til årets Camp:

Innbydelse Camp Stokke 2021

Påmeldingskjema

Påmeldingsfrist: onsdag 19. mai.Treningsløp torsdag 20. august

Postet av Stokke IL den 19. Aug 2020

Nå er det tid for o-treninger igjen. Torsdag 20. august kl 18 arrangerer Sandefjord OK treningen for oss fra Kodal skole. Vær forresten litt oppmerksom for løypene kommer tidvis i nærheten av en frisbee-golf-bane.  
Her er løypene. Ta gjerne med deg egen utskrift hvis du har mulighet til det.
Det er også mulig å løpe løypene en annen dag i løpet av uka hvis det passer bedre. 

PS. Neste uke er det klubbmesterskap fra Stokke idrettshall. Mer info kommer snart.


Les mer
LikerDelSkjul
Arne Kristensen 

Treninger tirsdag kl 19 i sommer

Postet av Stokke IL den 5. Jul 2020

Hver tirsdag hele sommeren blir det ca en times rolig treningstur fra stupetårnet i Melsomvik. Vi starter kl 1900. Etterpå tar de som vil en dukkert i sjøen. Bare møt opp.Treningsløp 18. juni med sommeravslutning - løyper tilgjengelig 15.6-21.6

Postet av Stokke IL den 14. Jun 2020

Siste treningsløp i Stokke før årets sommerferie blir til torsdag 18.6. Start kl 18 fra stupetårnet i Melsomvik, og etterpå blir det bading og grilling. Ta med grillmat selv i år - o-gruppa fikser varm grill. Av koronahensyn er det fint om dere melder dere på i Eventor; det er bare for å lette registreringen på selve løpet.

Postene er allerede ute i skogen, så du kan også løpe en annen dag i løpet av uka hvis det passer bedre. Andebu-løypene fra forrige uke er forresten tilgjengelig fram til og med 17. juni hvis det frister.


O-trening 8.-14. juni

Postet av Stokke IL den 8. Jun 2020

Denne uka er det Andebu IL som har lagt treningsløyper for oss. Løypene og info om frammøtested finner du i Eventor. Postene henger ute fra mandag 8. juni til søndag 14. juni. 
Torsdag kl 18 er det treningsløp for løperne fra Andebu og de yngste i Sandefjord OK og Stokke IL. NB! Vil du løpe treningsløpet på torsdag uten at du har med deg noen yngre løpere, så må du vente med ankomst og løp i Andebu til kl 19. Dette for å sikre at vi ikke blir for mange på arena samtidig. 
Husk koronaregler om å komme ferdig skiftet. Skriv gjerne ut egne kart, men vi kopierer også opp noen til Stokkeløperne. I tillegg er det kun løp og reis den dagen; vi holder oss rundt bilene.


PS. Porsgrunn OL arrangerer løp til lørdag, med påmelding senest onsdag. Sjekk Eventor.Treningsløp 4. juni - løyper tilgjengelig fra 1.6-7.6

Postet av Stokke IL den 31. Mai 2020

Ny uke - nye treningsmuligheter. Eirik og Georg har allerede hengt ut postene i Vearskogen. Ellers er det også hyggelig å treffes når det er treningsløp i løypene torsdag kl 18.  Grunnen til at vi ber om påmelding til treningsløpet er fordi vi av koronahensyn er pålagt å ha oversikt over hvem som er tilstede, og det forenkler jobben for arrangøren når man allerede har meldt seg på. 

Info om løypene og treningsløpet finner du i Eventor.

Sees vi i på parkeringsplassen i Bruaåsen til torsdag?

PS. Sandefjord OK har denne uken treningsløyper på Flautangen til fri benyttelse.
Treningsløp 28. mai - og hele uke 22

Postet av Stokke IL den 25. Mai 2020

Denne ukens treningsløp er fra Fossnes til torsdag kl 18. Bruk gjerne forhåndspåmeldingen i Eventor.  Husk dessuten å lese retningslinjene for treningsløpene, bl.a. kom ferdig skiftet, brikke er ikke nødvendig og skriv gjerne ut kartet ditt på forhånd. 
Det er også mulig å løpe løypene en annen dag i løpet av uka hvis det passer bedre. All info finner du i eventor. 
Vi håper spesielt å se mange av våre yngre løpere igjen på torsdagen.


Aktiviteter uken 18-24. mai

Postet av Stokke IL den 18. Mai 2020

Flere muligheter denne uken.O-gruppas koronavettregler

Postet av Stokke IL den 15. Apr 2020

Stokke IL Orientering følger Norges Orienteringsforbunds generelle koronavettregler.

Spesifikt for Stokke IL Orientering er at vi inntil videre ikke har organiserte fellestreninger, men oppfordrer våre medlemmer til egenorganisert aktivitet til fritt valgte tidspunkt.

Egenorganisert egenaktivitet kan gjøres ved å benytte seg av O-gruppas eller andre klubbers tilbud om

  • løyper. Informasjon om løypene er publisert på o-gruppas hjemmesider og facebooksider. Løypene kan lastes ned og skrives ut av den enkelte eller man kan henvende seg til de aktuelle kontaktpersoner for utlevering av kart.
  • turorientering. O-gruppas tur-o-konvolutt er tilgjengelig på Circle K og Norli. Informasjon om øvrige turorienteringstilbud finnes på turorientering.no
  • UsynligO. Mer info finnes ved nedlasting av appen usynligO.

For alle disse aktivitetene er myndighetenes pålegg om smittevern ivaretatt ved at det er tilrettelagt for berøringsfri registrering på postene.

Tidspunkt og opplegg for tilpassede organiserte treninger vil bli annonsert når det er aktuelt.


Se ellers Orienteringsforbundets informasjon.Turorientering 2020

Postet av Stokke IL den 5. Apr 2020

Årets tur-o-konvolutter er til salgs på Circle K og hos Norli på Stokkesenteret. Det er bare å gi seg vei når det måtte passe til 60 poster i 5 forskjellige terreng: Melsom, Myhreskogen, Husumåsen, Bogen i Stokke og Svebrekke i Andebu. Her er det mange turmuligheter av valgfri lengde for både store og små, og i skogen er det god plass. Mer informasjon finner du på turorientering.no/stokkeil


PS. Turorientering er godkjent som aktivitet av kommunelegen i Sandefjord for 2020-sesongen. Gå på egenhånd eller i små grupper og unngå mer kontakt enn nødvendig hvis du møter andre.


Bowling 1. april - avlyst

Postet av Stokke IL den 3. Mar 2020

Dette gjelder derfor ikke lenger:


Onsdag 1. april er det bowlingkamp mot Sandefjord OK på Metro Lekeland i Sandefjord. Klarer vi å vinne pokalen for 3. året på rad?

Etter bowlingen blir det pizza. Egenandel for hele moroa: Kr 50,- pr person, som kan betales kontant eller med Vipps til Eirunn ved frammøte.

Bowlingen starter kl 18, så møt opp i god tid.

Meld deg på til Eirunn: eirunnh@online.no eller SMS til 907 27 512 senest lørdag 28. mars.
Løypeleggerkurs 19. mars - avlyst

Postet av Stokke IL den 3. Mar 2020

O-gruppa inviterer til ENKELT innføringskurs i løypeleggerprogrammet Purple Pen. Hensikten er å gi noen råd og tips til hvordan man på en enkel måte kan legge løyper til treningsløp. Alle i o-gruppa er invitert.

Forhåndskunnskap: Ingen, bortsett fra å ha deltatt på treningsløp.

Ta med:      Egen PC. Det er veldig fint om programvaren Purple Pen er installert på forhånd.                           

Lastes ned fra purplepen.golde.org/#download

Sted:           Stokke idrettshall. Stokke ILs møterom.

Tid:             Torsdag 19. mars kl 1830. Hvor lenge vi holder på avklarer vi i løpet av kvelden.

Påmelding: Til Arne pr SMS på tlf 9589 7095 senest mandag 16. mars

 

Litt servering blir det underveis for å holde konsentrasjonen oppe.Årsmøte 2019

Postet av Stokke IL den 31. Jan 2020

Viser til tidligere utsendt invitasjon til årsmøte Stokke IL Orientering. 

Tid og sted: fredag 7.februar 2020 kl 1830, Mølla ved Melsom (har byttet fra Møllestua til Mølla)

Etter årsmøte er det middag.


Velkommen, ved styret:

Jon Harald Bøvre

Leder Stokke IL OrienteringInnkalling årsmøte feb 2020docx.pdf

Saksliste_Årsmøte_2019_Stokke_IL-orientering.pdf

Årsberetning 2019 Stokke IL Orientering.pdf

Budsjett 2020 forslag.pdf

Valgkomiteens innstilling til styreverv 2020.pdf

Regnskap og balanse 2019.pdf