Finn-fram-dag 9. september

Postet av Stokke IL den 3. Sep 2021


Torsdag 9. september kl 18 arrangerer orienteringsgruppa Finn-fram-dag på Vennerød skole i samarbeid med speiderne. Arrangementet er spesielt egnet for barnefamilier – og da både for barn og foreldre. Om barna er 6, 10, 13 eller 15 år - alle vil få utbytte av å delta. Det blir orienteringsaktiviteter (blant annet skattejakt og EKT-sprint) og enkel opplæring i bruk av kart og kompass.

Det er ingen deltakeravgift eller forhåndspåmelding, og alle som deltar får premie. Finn-fram-dag 9. september

Postet av Stokke IL den 3. Sep 2021

Torsdag 9. september kl 18 arrangerer orienteringsgruppa Finn-fram-dag på Vennerød skole i samarbeid med speiderne. Arrangementet er spesielt egnet for barnefamilier – og da både for barn og foreldre. Om barna er 6, 10, 13 eller 15 år - alle vil få utbytte av å delta. Det blir orienteringsaktiviteter (blant annet skattejakt og EKT-sprint) og enkel opplæring i bruk av kart og kompass.

Det er ingen deltakeravgift eller forhåndspåmelding, og alle som deltar får premie. 
Midtsommerløp og Camp Stokke 2021 avlyst

Postet av Stokke IL den 10. Jun 2021

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette karantenehotell på Oslofjord Convention Center (OCC) hvor vi hadde planlagt årets utgave av Camp Stokke og Midtsommerløp. Etter råd fra kommuneoverlegen i Sandefjord kommune må vi derfor dessverre avlyse alle arrangement. Vi beklager dette, men satser på å komme sterkere tilbake til neste år.Camp Stokke og Midtsommerløpene 2021 avlyst

Postet av Stokke IL den 10. Jun 2021

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette karantenehotell på Oslofjord Convention Center (OCC) hvor vi hadde planlagt årets utgave av Camp Stokke og Midtsommerløp. Etter råd fra kommuneoverlegen i Sandefjord kommune må vi derfor dessverre avlyse alle arrangement. Vi beklager dette, men satser på å komme sterkere tilbake til neste år.Påminnelse om påmelding til Camp Stokke

Postet av Stokke IL den 5. Mai 2021

Her er er liten påminnelse og litt mer info om Camp Stokke 2021. Vi krysser fingrene for at vi kan arrangere for alle dere som har vist interesse.

Påminnelse Camp Stokke 2021Krevende treningsløyper i Borgeskogen

Postet av Stokke IL den 17. Apr 2021

Er du interessert i en ekstra utfordring så er det mulighet i Borgeskogen. Frode har lagt to lengre A-løyper (5,5 og 9,6 km) hvor postene er angitt med merkebånd. Kartet må skrives ut i A3 evt. utsnitt i 1:1 størrelse for at det skal bli i målestokk 1:10 000, men utskrift av kart (og plastlommer) kan også hentes hjemme hos Arne i Tassebekkveien 9. Selvbetjening fra putekassa under trappa bak huset til venstre for inngangsdøra. 

Parkering nær starttrekanten må skje utenfor bommen og derfra følger man sti (markert) til start/målpunkt. Rødskravert er forbudt område. Det har tilkommet noen mindre nyere hogstfelt som ikke er tegnet inn på kartet. 

Løypene vil også snart komme i Livelox på Eventor slik at man kan legge inn tracking for å sammenligne veivalg. 

9,6 km: Stokke_Borgeskogen_2021.A1.pdf

5,5 km: Stokke_Borgeskogen_2021.A2.pdf

God tur i skogen!

PS. Etter avklaring med kommuneoverlegen i Sandefjord er det greit at andre o-løpere i Sandefjord kommune også benytter dette løpstilbudet. Det oppfattes imidlertid under gjeldende smittevernregler som unødvendig reise og dermed ikke anbefalt, å reise fra andre kommuner.Retningslinjer for smittevern oppdatert 27.4

Postet av Stokke IL den 17. Mar 2021

Se O-gruppas oppdaterte retningslinjer mhp smittevern på treningene:

Retningslinjer Stokke IL Orientering per 27.4.21.pdf

Det åpnes opp for bruk av EKT, men desinfisering er viktig!Treningsløyper 15-21. mars

Postet av Stokke IL den 15. Mar 2021

Ny uke - nye løyper og treningsmuligheter.

Myhreskogen.A5 1_5000.pdf

Myhreskogen.B5 1_5000.pdf

Oppmøte ved Tuften barnehage onsdag kl 18 for de under 20 år. Husk minst 2m avstand. For dere andre anbefales å prøve løypene en gang i løpet av uken.Treningsløyper 9. mars

Postet av Stokke IL den 9. Mar 2021

Her er løypene til treningen 9. mars for ungdommer og voksne - og resten av uka for de som ønsker det. Ta gjerne med egen utskrift av kartet.

Myhreskogen.A4 1_5000.pdf

Myhreskogen.B4 1_5000.pdfMyhreskogen.B4 1_5000.pdf

Det er oppmøte ved Tuften barnehage kl 18. 

Vi ber om at dere tenker smittevernregler og holder god avstand. For idrettsaktiviteter i Sandefjord kommune gjelder følgende: 

  • Barn og unge kan trene inne og ute
  • Voksne kan trene ute, hvis god avstand mellom hver utøverne kan holdes.
  • Kamper, treningskamper, stevner, skirenn, cuper, turneringer, løp mv. kan ikke avvikles/arrangeres.


PS. For de yngste er treningen kl 18 fra Moaplassen. Husk lykt, refleksvest og ikke minst - godt humør!Finn fram dag onsdag 3. mars

Postet av Stokke IL den 1. Mar 2021

På onsdag arrangerer vi Finn fram dag! Da blir det frammøte på Moaplassen på Stokke Bygdetun for barn, ungdom og voksne klokka 18. 
De yngste skal ha et opplegg i Bokemoa sammen med speiderne. Først blir det en time med orienterings- og speideraktiviteter og etterpå blir det muligheter for litt bålkos og grilling for de som ønsker det.
Ta med grillmat og drikke, hodelykt, kompass, refleksvest og en vedkubbe til bålet.
Treningen varer fra 18-20.
Husk på gjeldende smittevernregler, og hold god avstand!
PÅMELDING for de yngste til Eirunn innen kl 18 tirsdag 2/3 tlf: 90727512
For de voksne og ungdommen blir det løping i Holtemyra først. Skriv gjerne ut løypa selv på forhånd. Her er løypealternativene:

Holtemyra_21.A3.pdf

Holtemyra_21.B3.pdfGateløp onsdag 17. feb

Postet av Stokke IL den 16. Feb 2021

Siste uken før vinterferien og mer snø i skogen. Derfor blir det gateløp fra Bokemoa skole denne gang. Postene henger ute kun på onsdagen, så møt opp! Med avstand, lykt og refleksvest går det bra. Og skriv gjerne ut kart på forhånd selv, enten begge eller bare ett. De yngste får sprintløyper nær skolen.

Sløyfe 1.pdf

Sløyfe 2.pdfLøyper uke 6

Postet av Stokke IL den 9. Feb 2021

Nye utfordringer denne uken, og to løyper å velge mellom:

Holtemyra_21.A2.pdf

Holtemyra_21.B2.pdf

Møteplass for treningen onsdag er Bokemoa skole kl 18.  Husk korona-avstand - og så er det ut i skogen hvor det er god plass mellom alle sammen. Og da trenger du heller ikke bomme for å holde avstand :-)

God tur i skogen!Treningsløyper uke 5

Postet av Stokke IL den 2. Feb 2021

Første uken i februar er det disse løypene som gjelder:

Myhreskogen.A3 1_5000.pdf

Myhreskogen.B3 1_5000.pdf

På onsdag er det oppmøte ved Tuften barnehage kl 18 for ungdommer og voksne. De yngste møter samtidig på Bokemoa skole for pokemon-bingo der.Treningsløyper uke 4

Postet av Stokke IL den 26. Jan 2021

Her er løypene til treningen i Myhreskogen onsdag 27. januar (eller til et annet tidspunkt i løpet av uka for de som ikke har anledning på onsdag). Skriv gjerne løypen ut selv før du kommer på trening. Og husk god korona-avstand!  

Myhreskogen.A1 1_5000.pdf

Myhreskogen.B2 1_5000.pdf
Treningsløyper uke 1

Postet av Stokke IL den 5. Jan 2021

For de under 20 år som vil ha en annen utfordring på treningen onsdag kl 18 enn Pokemonjakt i Bokemoa, så er det o-løyper på Holtemyra. Kartene finner du her. O-gruppas voksne løpere kan selvfølgelig også prøve løypene, men da på eget initiativ når det måtte passe i løpet av uka. Litt snø er det i skogen, men ikke mer enn at det fint går an å løpe. God tur!

Holtemyra_21.A1.pdf

Holtemyra_21.B_C1.pdfNye koronaretningslinjer

Postet av Stokke IL den 4. Jan 2021

Her finner du O-gruppas oppdaterte retningslinjer pr 4.januar 2021:

20210104 Koronaretningslinjer Stokke IL Orientering.pdf