Nisselueløp 2. desember

Postet av Stokke IL den 29. Nov 2020

Egentlig skulle vi hatt grøtløp denne uken og deretter samlet oss rundt julegrøten, men i dagens situasjon må vi finne på en erstatning. Derfor blir det Nisselueløp på treningen onsdag 2. desember kl 18 istedenfor. 

DE YNGSTE/UNGDOMMENE:

Vi oppfordrer de yngste og ungdommen til å møte ferdig skiftet klar for en liten o-løype. Oppmøte ved Tuften barnehage (Arne Garborgs vei 15). Ta med kompass og hodelykt/lommelykt. For de yngste anbefales også bruk av refleksvest på vei til til start.

Og ikke minst - HUSK NISSELUE! Vi lover alle en liten overraskelse underveis i løypa, og det kan du vel ikke gå glipp av?

VOKSNE:

For de voksne er det ingen organisert trening eller felles oppmøte, men vi håper allikevel dere kan få til en treningstur i A- eller B-løypa mens de yngre trener. Det kan jo være inspirerende for ungdommen å se noen flere lys danse gjennom skogen en mørk desemberkveld. Det vil ligge noen kart ved barnehagen på onsdag, men skriv helst ut kartet selv på forhånd. Det blir overraskelse for de voksne også, men skulle det ikke passe å trene på onsdag kveld, så oppfordrer vi til å løpe løypene senere. Posten henger ute fra onsdag til søndag. Og kanskje får du deg en overraskelse allikevel?

Til utskrift:

Løype A: Nisselueløpet.A 1_5000.pdf

Løype B: Nisselueløpet.B 1_5000.pdf

Løype N: Nisselueløpet.1_4000.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.